Αναζήτηση η σημαντική ποιότητα για να δημιουργήσει το γνωστό εμπορικό σήμα λέξης.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd.

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι τώρα πολύ βέβαιος στο προϊόν της επιχείρησής μας, είμαι καλύτερος από άλλοι το προϊόν. Καλά εργαλεία διατρήσεων, που γίνονται από QIDELI.

—— Ήχος καμπάνας λι Zhao-Πράκτορας σε Xining Qinghai Κίνα

Το σφυρί DTH μας έχει περάσει τη δοκιμή 4.500 μέτρων και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ για τα ποιοτικά προϊόντα σας.

—— Kassym-Πελάτης του Καζακστάν

Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd.

1 2 3 4
Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd.
Η αποθήκη εμπορευμάτων της εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων Σπίτι εμπορευμάτων του dth producct κατάστημα παρασκευής Παραγωγή κομματιών DTH

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : QDL QIDELI
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1993
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Η επιχείρηση εργαλείων διατρήσεων Qideli Putian ιδρύθηκε το 1993, είναι ειδικευμένη στην παραγωγή και τη λειτουργία των εργαλείων διατρήσεων μεταλλείας, της έρευνας και των ανάπτυξη-προσανατολισμένων στο επιχειρήσεων. 20 έτη, η παραγωγή των σμίλη-κομματιών, των διαγώνιος-κομματιών, των κομματιών κουμπιών, των κομματιών νημάτων, των υψηλών και χαμηλών κομματιών πίεσης αέρα κομματιών PDC DTH, του σφυριού DTH, των ράβδων τρυπανιών, κ.λπ., χρησιμοποιούνται ευρέως στην ενέργεια, μεταλλουργία, γεωλογία, άνθρακας, συντήρηση νερού, χημική βιομηχανία και η μεταλλεία, οδοποιία, έχει επικυρωθεί ομόφωνα από την πλειοψηφία των χρηστών. Βασίζοντας στο πλήρες προϊόν και την άριστη ποιότητά μας, έχουμε ορισμένες εγχώριες αγορές, επίσης εξαγωγή στη Ρωσία, την Ιαπωνία, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες περιοχές alsowhile.

 

Όπου υπάρχει το α, υπάρχει ένας τρόπος. Η επιχείρηση εργαλείων διατρήσεων Qideli Putian επιμελώς και ολόψυχα δεσμευμένος στα εργαλεία διατρήσεων για την έρευνα και την ανάπτυξη μεταλλείας, με την εκμάθηση τόσων πολλών ετών των εργαλείων διατρήσεων για τη μεταλλεία, και είχε προσελκύσει πολλών από τους εσωτερικούς πρώτης τάξεως τρυπώντας με τρυπάνι εμπειρογνώμονες τεχνολογίας και τους έμπειρους μηχανικούς για να εργαστεί για την επιχείρηση, σταθερών κοντά στην αγορά, το σε βάθος πελάτη τεχνολογία-που οδηγήθηκαν, απευθυνόμενους στην αγορά, την πιθανή ζήτηση αγοράς για την κατεύθυνση της ανάπτυξης, προγραμματίζοντας ενεργά μια επιχειρηματική στρατηγική ανάπτυξης, που εστιάζει στην καινοτομία προϊόντων και να πιάσει τις πιστωτικές αγορές και την τεχνολογία για να ενισχύσει την αξιοπιστία των επιχειρησιακών προϊόντων και των υπηρεσιών, για να ενισχύσει συνεχώς την ανταγωνιστικότητα πυρήνων των επιχειρήσεων, προκειμένου να ενισχυθούν τα περιεκτικά πλεονεκτήματα των προϊόντων στην αγορά.

 

«Συνεχίζει να παρέχει σε σας τα καλύτερα προϊόντα», το οποίο είναι το μακρο Dag κρατά τους επιχειρησιακούς σκοπούς, στρωματοειδής φλέβα καταβάλλουμε σταθερές προσπάθειες να εμμείνουμε στα χθεσινά επιτεύγματα ως αφετηρία, για να δημιουργήσουμε ολόψυχα τα πρώτης τάξεως προϊόντα και τις καλές υπηρεσίες για όλους τους πελάτες, προκειμένου να δημιουργηθούν το ατελείωτοι διάστημα και ο πλούτος για όλους τους πελάτες.

 

Η επιχείρηση εργαλείων διατρήσεων Qideli Putian είναι εγκρίνει την εγγραφή από το εθνικό σχετικό τμήμα η επιχείρηση. Εξαρτάται από μια άφθονη δύναμη κεφαλαίων, λογικές τιμές, άριστη υπηρεσία, καθιερώνουμε τη μακροπρόθεσμη συνεταιριστική σχέση με τα μέρη των επιχειρήσεων. Είμαστε ειλικρινά ευπρόσδεκτοι η επίσκεψή σας, ερευνάμε, και κάνουμε τις επιχειρήσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας
Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd.

Φαξ: 86-594-2936888

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς