Αναζήτηση η σημαντική ποιότητα για να δημιουργήσει το γνωστό εμπορικό σήμα λέξης.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι τώρα πολύ βέβαιος στο προϊόν της επιχείρησής μας, είμαι καλύτερος από άλλοι το προϊόν. Καλά εργαλεία διατρήσεων, που γίνονται από QIDELI.

—— Ήχος καμπάνας λι Zhao-Πράκτορας σε Xining Qinghai Κίνα

Το σφυρί DTH μας έχει περάσει τη δοκιμή 4.500 μέτρων και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ για τα ποιοτικά προϊόντα σας.

—— Kassym-Πελάτης του Καζακστάν

 • Γραμμή Παραγωγής

  ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

   

  Η Co. εργαλείων διατρήσεων qideli Putian, ΕΠΕ που ιδρύεται το 1990, είναι μια επιχείρηση Ε&Α που συμμετέχεται στην επαγγελματικές παραγωγή και τη διαχείριση των εργαλείων διατρήσεων στα ορυχεία. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 20 ετών, ο τύπος, ο σταυρός, το δόντι σφαιρών, το κομμάτι άνθρακα, το υψηλό και χαμηλό κομμάτι τρυπανιών πίεσης αέρα υποβρύχιο, impactor, κ.λπ. παραχθε'ντες έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στην ενέργεια, τη μεταλλουργία, τη γεωλογία, τον άνθρακα, τη συντήρηση νερού, τη χημική βιομηχανία και τη μεταλλεία, οδοποιία, και έλαβαν την ομόφωνη επιβεβαίωση της πλειοψηφίας των χρηστών. Η προδιαγραφή προϊόντων είναι πλήρης, η ποιότητα είναι άριστη, έχει περάσει το iso9001: η επικύρωση συστημάτων του 2008, η αξιόπιστη σταθερή ποιότητα κερδίζει τον εσωτερικό ο περισσότερος έπαινος αγοράς, πολλοί χρήστες σ' όλο, πωλεί ταυτόχρονα στις απόμακρες αγορές Ρωσία, Ιαπωνία, Νοτιοανατολική Ασία και ούτω καθεξής η περιοχή.

  Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  ΡΟΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

   

  1Προμήθεια χάλυβα: Χρησιμοποιούμε υψηλός - ποιοτικός ειδικός χάλυβας, ακριβείς κατασκευαστές συνεργασίας διαλογής, για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των πρώτων υλών.

   

  2. Σφυρηλατήστε: Ψάχνουμε τους κατασκευαστές του εξοπλισμού σφυρηλατημένων κομματιών υψηλός-χωρητικότητας για να συνεργαστούμε προκειμένου να γίνει ο χάλυβας μετά από να σφυρηλατηθούμε για να επιτύχουμε τη δομή συνελεύσεων του φραγμού και της υψηλότερης πυκνότητας, ώστε να βελτιωθεί η δύναμη του σώματος χάλυβα.

   

  3. Διαδικασία τόρνου: Μέσω του putian τόρνου για την προκαταρκτική επεξεργασία των κομματιών σφυρηλατημένων κομματιών, έτσι ώστε έχει μια καλή συγκριτική μέτρηση επιδόσεων προσδιορισμού θέσης.

   

  4. Finsh που γυρίζει: Το κυλινδρικό μέρος του κομματιού προς κατεργασία υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC τον τόρνο.

   

  5. Άλεση: Χρησιμοποιήστε μια μηχανή άλεσης για να επεξεργαστείτε το αυλακωήταν του προϊόντος.

   

  6. Επεξεργασία καρδιών: Η επιχείρησή μας έχει περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας θερμικής επεξεργασίας, προηγμένος εξοπλισμός θερμικής επεξεργασίας, παραγωγή.

   

  7. Τρυπώντας με τρυπάνι τρύπες κουμπιών: Η επιχείρησή μας χρησιμοποιεί το εισαγόμενο κέντρο επεξεργασίας για τη διάτρηση, προσδιορισμός θέσης τρυπών ακριβής, υψηλή ακρίβεια.

   

  8. Κουμπί ενθέτων: Χρησιμοποιούμε το μηχανικό ημιαυτόματο εξοπλισμό ενθέτων για να καταστήσουμε το ένθετο κραμάτων μας ισχυρότερο.

   

  9. Επεξεργασία επιφάνειας: Υιοθετήστε τη μηχανή ανατίναξης πυροβολισμών για να μεταχειριστείτε την επιφάνεια του προϊόντος, καταστήστε το προϊόν ομορφότερο.

   

  10. Χρώμα και συσκευασία.

 • OEM / ODM

  Co. εργαλείων διατρήσεων Qideli Putian, ΕΠΕ 

   

  ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

  Η επιχείρηση εργαλείων διατρήσεων Qideli Putian ιδρύθηκε το 2010, είναι ειδικευμένη στην παραγωγή και τη λειτουργία των εργαλείων διατρήσεων μεταλλείας, της έρευνας και των ανάπτυξη-προσανατολισμένων στο επιχειρήσεων. 20 έτη, η παραγωγή των σμίλη-κομματιών, των διαγώνιος-κομματιών, των κομματιών κουμπιών, των κομματιών νημάτων, των υψηλών και χαμηλών κομματιών πίεσης αέρα κομματιών PDC DTH, του σφυριού DTH, των ράβδων τρυπανιών, κ.λπ., χρησιμοποιούνται ευρέως στην ενέργεια, μεταλλουργία, γεωλογία, άνθρακας, συντήρηση νερού, χημική βιομηχανία και η μεταλλεία, οδοποιία, έχει επικυρωθεί ομόφωνα από την πλειοψηφία των χρηστών. Βασίζοντας στο πλήρες προϊόν και την άριστη ποιότητά μας, έχουμε ορισμένες εγχώριες αγορές, επίσης εξαγωγή στη Ρωσία, την Ιαπωνία, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες περιοχές alsowhile.

   

  FAQ

  1. Πώς μπορώ να τοποθετήσω μια διαταγή;

  Παρακαλώ παρέχετε την προδιαγραφή, την απαίτηση και την ποσότητα προϊόντων που χρειάζεστε, θα έρθουμε σε επαφή με με σας στην πρώτη φορά.

  Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μέσω Wechat/Skype/WhatsApp/Email για να διευκολύνουμε την αποδοτικότερη επικοινωνία μας.

   

  2. Τι είδους εργαλεία εξοπλισμού και διατρήσεων εφαρμοσμένης μηχανικής παρέχουμε;

  Τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμός:

  ① διατρήσεων εγκαταστάσεων γεώτρησης ② νερού φρεατίων διατρήσεων εγκαταστάσεων γεώτρησης ενσωματωμένος ③ διατρήσεων αεροσυμπιεστής εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων εγκαταστάσεων γεώτρησης ④ υδραυλικός ανοίγοντας ⑤

  Εργαλεία διατρήσεων:

  ① DTH σφυριών ② DTH κομματιών ③ διατρήσεων ράβδων ④ τοπ σφυριών κομματιών ⑤ κνημών μυτερές ράβδοι κομματιών ⑦ προσαρμοστών ⑥ μυτερές

   

  3. Πόσο περίπου η εξουσιοδότηση;

  Εγγύηση σύμφωνα με το βιομηχανικά τυποποιημένο。

   

  4. Ποιοι είναι οι όροι παράδοσής σας;

  Δεχόμαστε EXW, τη ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CFR, CIF, DDU, DDP, κ.λπ. Μπορείτε να επιλέξετε ενός που είναι ο καταλληλότερος ή οικονομικώς αποδοτικός για σας.

   

  Εξυπηρέτηση πελατών


  1. Πρίν υπογράφουμε μια επίσημη σύμβαση με τον πελάτη μας θα βοηθήσουμε να αναλύσουμε και να παρέχουμε την επαγγελματική λύση βασισμένη στις πληροφορίες προγράμματος πελατών και να βγούμε με τη βέλτιστη λύση. Όπως το ταίριασμα εξοπλισμού, σχέδιο μορφής προσώπου κομματιών, τα κομμάτια κουμπώνουν το σχέδιο.


  2. Η έρευνά σας σχετική με τα προϊόντα μας ή η τιμή θα απαντηθεί σε 24hours.


  3. Συνεχίστε τη διαδικασία παραγωγής πελατών μας και η βοήθεια τακτοποιεί την ποιότητα ελέγχοντας στο εργοστάσιο εάν είναι απαραίτητο.

   

  4. Παρέχουμε την υπηρεσία ένας-καταστημάτων, μπορούμε να σας παρέχουμε τα κομμάτια, σφυρί, εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων, αεροσυμπιεστής ομοιόμορφα.


  5. Προσαρμογή, έρευνα και κατασκευή προϊόντων υποστήριξης σύμφωνα με τα δείγματα ή τα σχέδιά σας.

   

   

  Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 • Ε & Α

  Η Co. εργαλείων διατρήσεων Qideli Putian, ΕΠΕ εμμένει στη διαχείριση ειδίκευσης, εμμένει στο δρόμο της ανάπτυξης εμπορικών σημάτων, συνεχίζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

  1. Έχουμε εστιάσει στην παραγωγή εργαλείων διατρήσεων για πάνω από 25 έτη και έχουμε μια άριστη τεχνική ομάδα.
  2. Η επιχείρησή μας εισάγει το προηγμένο κέντρο μεγάλης επεξεργασίας και τον αυτόματο εξοπλισμό επεξεργασίας για να εγγυηθεί την αξιοπιστία και σταθερότητα των προϊόντων.
  3. Πάνω από 15 έτη εμπειρίας θερμικής επεξεργασίας μπορούν σημαντικά να βελτιώσουν την απόδοση προϊόντων.
  4. Ακριβής επιλογή των προμηθευτών, που χρησιμοποιούν τον ποιοτικό χάλυβα και το σκληρό κράμα, με τη ζωή μακριών προϊόντων.

  Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  ΤΕΧΝΙΚΉ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ

   

  1. Σχέδιο προϊόντων

  Το επιστημονικές σκληρές σχέδιο κραμάτων, η αντι-κούραση, και η τεχνολογία επεξεργασίας θραύσης, άριστη θερμική επεξεργασία είναι ένα καλό ίδρυμα των εργαλείων διατρήσεων. Σύμφωνα με τη χρήση προϊόντων, την πίεση εργασίας και τον τύπο σχηματισμού βράχου, τα προϊόντα μπορούν να σχεδιαστούν και επέλεξαν την πρώτη ύλη. Η επαγγελματική τεχνική ομάδα μας θα δημιουργήσει τα καταλληλότερα προϊόντα για τους πελάτες μας.

   Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

  2. Παραγωγή και θερμική επεξεργασία

  Η ώριμη και σταθερή διαδικασία θερμικής επεξεργασίας είναι η βασική τεχνολογία των καλών εργαλείων διατρήσεων. Η τεχνολογία ανθρακοποίησης, απόσβεσης και μετρίασης μπορεί να βελτιώσει τη σκληρότητα επιφάνειας προϊόντων και την ακέραια ζωή κούρασης διατηρώντας την υψηλή σκληρότητα εργαλείων τρυπανιών. Κατόπιν, η ανεπάρκεια κατασκευής στη διαδικασία κατεργασίας μπορεί να οδηγήσει στην πρόωρη αποτυχία του προϊόντος. QIDELI συμμετείχε στην παραγωγή διάτρυσης για περίπου 30 έτη, με 15 έτη εμπειρίας στη θερμική επεξεργασία, την ώριμη και σταθερή τεχνολογία επεξεργασίας, για να παρέχει σε σας υψηλό - ποιότητα και σταθερά προϊόντα.

  Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

  3. Διαδρομή δοκιμής

  Παίρνουμε το λογικό σχέδιο δεδομένου ότι η βάση, σταθερή τεχνολογία ως ίδρυμα, το αποτέλεσμα της δοκιμής τομέων ως προσανατολισμό, συλλέγει τον πραγματικό ανατροφοδοτεί του προϊόντος συνεχώς, συνεχίζει τη βελτίωση ακατάπαυστα, παρέχει το καλύτερο προϊόν ακατάπαυστα για το γενικό χρήστη.

   

  Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

   

   

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd.

Φαξ: 86-594-2936888

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς